Britney survived 2007. You can handle today.

Idag på morgonen hade jag en liten dipp. Jag ville helst inte gå upp, ville bara sova tills den dagen då allt har löst sig med jobb och lägenhet. Även om jag har sagt det till mig själv så många gånger – att allt kommer bli bra, det kommer lösa sig – så är det liksom inte alltid det fastnar på en gång. Men jag insåg i alla fall att saker inte kommer bli bättre av att ligga kvar i sängen hela dagen så det gjorde jag i alla fall något åt. Sen scrollade jag igenom min Pinterest-board med kloka ord, lyssnade på Vintersaga med Amanda Bergman, ringde Sollentunahem för att göra något åt min lägenhetsoro, och sen kändes det faktiskt bättre. Har för övrigt lyssnat sönder den låten sen Volvos nya reklam kom ut. Vilken himla fullträff alltså. Jag blir liksom stolt över att vara svensk när jag ser den reklamen, och då känns det ju som man har lyckats rätt bra.

Amanda-Bergman-Vintersaga

Share your thoughts