Instagram i februari

Jaha, då var det redan mars. Känner att det ska bli så himla skönt med vår! Det är så mycket nytt som händer nu också, så det gör väl att man är lite extra taggad. Men jag tänkte också att det kunde vara lite fint med en tillbakablick på februari! Vi kan väl säga att månaden enkelt sammanfattas med tre saker: semlor, rita och teamåkning – hur bra månad är inte det liksom!?

insta feb

1. Åt rester från det där treårskalaset. 2. Försökte mig på ett porträtt av herr Cumberbatch efter att ha diskuterat hans namn med Elsa. 3. Var på arbetsintervju i ett vårigt, soligt Stockholm och kände hur glad jag var på livet just då. 4. Tränade Gold Skate på Alla hjärtans dag och försökte få dem att stå i ett hjärta. Gick ganska bra tycker jag! 5. Stor semla på semmeldagen. 6. Ännu mer semlor, denna gång hembakta hos mamma och pappa. 7. Målade en födelsedagstavla med fåglar på till kusinbarnet Vilmer. 8. Åkte ner till Tjörn med Gold Skate för att tävla SM i synkroniserad konståkning. Utsikten är från hotellet där vi åt lunch. Vill man följa mig på Instagram så går det bra här.

En av de nya sakerna som håller på att hända är att jag ska flytta till en lägenhet. Tog emot nycklarna igår, så nu är det bara att flytta in! Men mer om det senare…ha en fin onsdag!

Share your thoughts