Instagram i januari

Jaha då var 1:a februari här! Hur gick det till liksom? Ville på något sätt sammanfatta månaden här, och hur gör man det bättre om inte med Instagram? Lägger ju ändå upp bilder där med jämna mellanrum! Följa mig kan man göra här.

instagram januari

1. Började med tbt till när jag och min kusin Melody gjorde snöänglar några dagar efter jul då vi var i vår stuga på Öland, och det fortfarande var kallt och vintrigt ute. 2. Fick kreativt ryck inför 2015. Även om just detta bara är ett kladdpapper. 3. Flyttade hem till farmor och farfar och rutinen “kaffe och kaka”. 4. Började träna ett ungdomslag i teamåkning, SÅ KUL!! 5. Fikade lite till. Denna gång med Elsa Maria på Fabrique! 6. Åkte till Jönkan för att ha presentation om mina utlandsstudier. 7. Var på studentkåren och dansade till Spice Girls och kände mig gammal, fast ändå ung på nåt sätt. 8. Blev fotad av Erika när jag stod på Bryggan och tog kort på Munksjöbron. 9. Firade treåring och fick äta farfars semlor (!!!) på fina kakfat.

Det var det, nu ser jag fram emot februari. Har mycket på gång, så det blir nog en rolig och spännande månad!

Share your thoughts