Jag är inte beredd att dö än

Det är uppenbarligen lite inspirations-måndag för mig idag! Förra veckan var det ju sjuk-måndag så jag kompenserar väl lite för det antar jag. Men jag kände hursomhelst att jag var tvungen att tipsa om detta! Har tänkt ett tag att jag ska se den här dokumentären, och idag fick jag lite tid över. Dokumentären heter Jag är inte beredd att dö än och handlar om Laleh. Hennes bakgrund, kreativitet, livet, döden, om hennes liv som låtskrivare, instrumentalist, producent och artist. Och jag som typ avgudar Laleh, just för att hon är så talangfull och stark men ändå ödmjuk och skör på samma gång, älskade även den här dokumentären. Vacker, sorglig och inspirerande, lite som hon själv. Den finns på SVT Play i två veckor till, så får ni chansen så kolla!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

För ett tag sedan gjorde jag detta porträttet. Kanske är dags för ett till!

Share your thoughts