Lyxfrulle och söndagsjobb

Idag har jag haft min första lediga dag på hela veckan, hurra! Firade i morse med att fixa lite lyxfrulle. Eller egentligen är det ungefär det jag äter normalt också, men det kändes lite extra lyxigt att få äta den i sängen och klockan ett på dagen dessutom!

image
Och eftersom jag inte hade något annat inplanerat idag så kunde jag äntligen sitta lite med några av de andra “jobb” som jag håller på med. Ett av dem har varit att uppdatera min vän Elsas bloggheader. Headern hon har nu har jag ju också gjort, men det var ett tag sedan och tiderna förändras, så ett litet ansiktslyft kändes helt rätt. Riktigt kul har det varit, och jag tror resultatet kommer bli toppen. Är dock inte helt klar med den än, så därför kommer här någon slags sneakpeak. Färgglada Elsa i rosa hår och blommig klänning. Hur härligt!?
elsa
Imorn är det jobb bland böckerna igen! Hoppas ni får en fin vecka, hej!

Translation: Started the day with an awesome breakfast and made an illustration of my friend Elsa for her new blog header. It’s going to look great! 

Share your thoughts