Merry little christmas

I år ville jag verkligen få iväg lite julkort, eftersom jag inte har skickat några de senaste åren. Det är ju ändå väldigt kul att få! Men jag har tyvärr inte hunnit, och jag kom på försent att jag åtminstone kunde köpa och skicka julkort som en normal människa – istället för att göra dem själv, för att sedan trycka och skicka. Det får helt enkelt bli ett digitalt julkort i år, och det är fortfarande med lika mycket kärlek som jag önskar alla mina vänner runtom i världen en God Jul och ett Gott Nytt År! Gå nu ut och ta 2016 med storm!

 

julkort15

 

Translation: I really wanted to send christmas cards this year, but unfortunately I didn’t have the time. So here’s my digital christmas card instead! I wish all of my friends across the world a Merry Christmas and a Happy New Year! 

Share your thoughts