Monthly Makers – Växter

Då var dags för mig att komma med ett bidrag till månadens Monthly Makers, som har temat Växter. Sjukt härligt tema med tanke på att sommaren är här och det finns mycket man kan göra. Själv har jag satsat på att hålla det så enkelt som möjligt, och ska jag vara helt ärlig så är mitt bidrag inte ens något som jag gjorde för Monthly Makers från början. Detta gjorde jag nämligen innan jag ens visste vad temat var…men eftersom det blev himla snyggt, och eftersom det passade temat så får det bli mitt bidrag. Dessutom minimal ansträngning på detta, vilket ju alltid är ett plus haha. Inför Mors dag hittade jag nämligen dessa snygga ramar i glas som jag köpte till min mamma som present. Och då kunde jag inte låta bli att köpa en till mig själv, plocka med mig en liten ormbunke hem och torka för att sedan rama in. Så fint, och som sagt – enklaste i världen! På midsommar sattes ormbunken upp, och jag passade även på att fixa till två trälister till min världskarta som annars bara har trillat ner när jag försökt sätta upp den…perfekt!

Foto 2016-06-28 12 41 57Foto 2016-06-28 12 41 08Foto 2016-06-28 12 34 38

En liten bonus är också buketten som jag plockade på mig på midsommar hemma hos mamma och pappa. Idyllen själv, helt klart. Den här gången blev det lite halvdana mobilbilder, men som sagt…är i ett så-lite-ansträngning-som-möjligt-mode för tillfället. Fler bidrag finns snart att skåda här. Hej så länge!

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Mikaelareply
June 28, 2016 at 13:57

Så fint! Gjorde själv samma grej förra året med ett Monsterablad, men det är något särskilt fint med ormbunkar alltså. Ramen är hur snygg som helst med!

Johannareply
June 28, 2016 at 14:13
– In reply to: Mikaela

Tack!! Åhh ja monsterablad är också fina 🙂

Monthly Makers: VÄXTER – era bidrag! – Beatareply
June 30, 2016 at 06:01

[…] gjorde en blomsterkrans och Johanna ramade in en ormbunke och hängde upp! Annie lagade citronrisotto!!! och Jenny gjorde ansiktsmask […]

Aliciareply
July 22, 2016 at 15:04

Vilken bukett! Och så fint med det enkla bladet i glas. Ormbunksblad är nog de allra finaste som finns. Hänger så bra ihop med din blåmes sen 🙂

Som en i värdgänget är det dock min trista plikt att påpeka att bidraget ska vara inspirerat av temat. Vi fick in rätt mycket bidrag som bestod av “här är allmänna grejer jag gjort som passar” innan vi formulerade det som en tydlig regel, och det vill vi ju undvika eftersom det annars blir mer av en prestationstävling än något ögonblickligt, gjort på begränsad tid och med de förutsättningar en råkar ha för stunden. Nu är ju ditt bidrag månadsfärskt så det spelar typ ingen roll! Men ville bara säga det ifall någon annan tittar in och undrar 🙂

Johannareply
July 22, 2016 at 17:39
– In reply to: Alicia

Ja det passade riktigt bra där så jag blev så nöjd!
Förlåt, men jag förstår inte riktigt vad du menar? Detta var på förra månadens tema växter…kanske inte så mycket pyssel men ändå en kreativ grej som jag gjorde specifikt till det temat. Jag kanske missförstår något? Aja hursomhelst, annars är jag med på vad du menar 🙂

Leave a reply