Secondhandfynd och chokladmaränger

Efter en hektiskt vecka, så har jag haft en ännu mer hektisk helg. Men det är mest kul som har hänt, så jag klagar inte! I lördags var jag bland annat på Skopan för att fixa lite grejer (bland annat inför Monthly Makers som ska in i veckan) och hittade finaste tavlan! Vintage med fåglar, det funkar ju för mig ni vet..och idag har vi haft släkten över för att fira min 25-årsdag lite. Jag kom på igår kväll att jag skulle göra maränger och blodapelsinpaj. Lite sent påkommet kanske, och det blev lite stressigt på slutet (maränger ska visst vara inne i ugnen i en timme, who would know?!) men med en massa hjälp så blev det riktigt lyckat! Bra helg alltså, och hoppas på en minst lika bra vecka!

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

Jessicareply
March 31, 2015 at 12:22

ååååh fågelplanschen!

Leave a reply