Vårpepp och återbruk

Idag har jag varit inne i stan på ett litet ärende (får bli mer om det senare i veckan), och när det var klart så kände jag mig så himla pepp på livet! Stockholm kändes så himla vårigt och fint, och jag kunde inte bry mig mindre över att mobilbilden jag tog vid St Eriksplan blev alldeles utfrätt eftersom det innebar SOLLJUS! Fick med mig lite gött, nybakat bröd hem också så dagen kunde inte börja mycket bättre. Nu är jag tillbaka på “kontoret” och ska försöka jobba lite – har en bröllopsinbjudan att göra bland annat, vilket också får mig att längta till våren och sommaren eftersom hela inbjudan är väldigt somrig!

Foto 2015-02-11 12 07 20

En annan grej som jag också är väldigt pepp inför är Monthly Makers, denna smarta grej där ett antal kreativa människor i bloggvärlden varje månad bestämmer ett tema att göra något kreativt av! Vem som helst får alltså ställa upp, och det tänkte jag också göra. Denna månad är temat Återbruk, och för en second hand-nörd som jag kändes det rätt passande. Mer om Monthly Makers och månadens tema hittar ni hos Inspirami.

Men först, två-fika!

Share your thoughts