Wedding times

Nu är det ju en vecka sen min brors bröllop, och kan ju konstatera att det nog tagit ungefär en vecka för mig att bli mig själv igen haha! Åkte direkt hem på söndagen och började jobba på måndagen – så det var bara att försöka komma tillbaka till verkligheten igen, även om jag gärna hade vilat upp mig några dagar. Jag hade ju huvudet fullt av planering och tal och mat hit och dit på festen, så jag hade knappt tid att titta åt kamerans håll. Så ja, det får bli lite gryniga mobilbilder på vigseln istället. Men det var hursomhelst en superfin dag, vädret var typ perfekt, allt gick som planerat och brudparet var glada och nöjda efter dagens slut! Lyckades dock få träningsvärk i rumpan (!?!?) efter en limbo-tävlig på festen….men ja, kul var det! Gled runt i min byxdress från H&M (och tack för alla glada tillrop på Instagram och Facebook <3), som för övrigt var typ det bästa jag haft på mig på ett bröllop nånsin. SÅ SKÖNT. Vill bo i den nu.

Foto 2015-08-22 12 25 32Foto 2015-08-23 17 23 37Foto 2015-08-22 15 31 29Foto 2015-08-23 14 02 21

Åh Öland, jag saknar dig redan. Denna helg är jobbhelg, men trots att det har varit en hel del jobb så känner jag mig inspirerad vilket känns bra! Och nästa vecka flyttar ju äntligen Erika upp till Stockholm. Så taggad på detta! Ha en fin helg, hej!

Translation: Now it’s a week since my brother’s wedding, and it was so beautiful! The weather was perfect, the party was so much fun, and they were both very happy when the day was over. Loved my jumpsuit, the best thing I have ever worn at a wedding. So comfortable. Now I’m back and have been working a lot, but next week my friend Erika is moving to Stockholm. Can’t wait! Have a great weekend!

Share your thoughts