What are men to rocks and mountains?

Jag är ju verkligen hopplös när det kommer till att gå och lägga mig i tid. Men det blir lätt sent om man hamnar framför datorn och låter inspirationen dra iväg med en. Idag har jag jobbat hemifrån med både bröllopsinbjudningar och en beställning på en typografi-tavla, och för en gångs skull kom jag igång hyfsat tidigt och fick några effektiva arbetstimmar så det kändes bra. Är ju så himla segstartad annars vilket i sin tur leder till dessa sena kvällar istället…men ikväll beror det alltså inte på jobb, utan helt och hållet på att jag började experimentera lite i Photoshop och så rätt vad det är så är klockan elva. Samtidigt så är det ju väldigt avslappnande att sitta med ritplattan och bara göra vad man känner för så det kanske inte är så dumt ändå. Ikväll blev det ett citat som jag hittade här (så fin lista, 100% värt att ta sig igenom hela) och som jag verkligen gillar. Helt rimlig fundering faktiskt. Plus att jag fick använda en bild från vår roadtrip genom det skottska höglandet för två år sedan..så fint!

rocks-and-mountains rocks-and-mountains2

Share your thoughts