Monthly Makers – Avtryck

Jaha, lite ute i sista sekund (om ens det!?) när det gäller Monthly Makers men tänker att jag kör ändå! Har inte blivit så många gånger för mig det senaste året, men satsar på att 2016 innehåller mer skapande. Denna månadens tema är avtryck och detta är vad jag har gjort:

 

20160128_2922

 

 

En tygpåse med ett mönster tryckt med hjälp av en potatis, då en får skära ut trycket och sen måla på med textilfärg. Både påsen och färgen hittade jag på Kreatima. Har velat prova det så himla länge, så nu fick det bli dags. Hur enkelt som helst, hur kul som helst och en fin påse blev det!

Här är månadens värd för temat, där det kommer dyka upp alla möjliga bidrag. Och vill en veta vad Monthly Makers är så finns det info bland annat här.

3 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Mikaelareply
February 1, 2016 at 14:26

Riktigt fint mönster, gillar att det är lite assymetriskt och lite hur som helst, riktigt fint! Betydligt roligare än om det hade varit perfekta rader med trycket!

Wildareply
February 27, 2016 at 08:58

Åh gillar verkligen både mönstret och färgvalet! Fint gjort!

Aliciareply
April 26, 2016 at 08:24

Jag hade missat det här! Men ser att du publicerade inlägget efter deadline så det kanske inte kom med i själva sammanställningen? Skitkul att få upptäcka i efterhand i alla fall!! 😀 Det är så kul med potatistryck och hur det kan uppfattas som kladdigt och förskoleaktigt när det egentligen är ett så sabla användbart redskap för att skapa snygga mönster. Din kasse är ju bautagrym!

Leave a reply