Vårstädning av portfolion

Äntligen har jag tagit tag i min portfolio, det som började som en provisorisk design fick liksom hänga med lite längre än vad jag hade tänkt. Men nu hade jag några dagar ledigt från jobbet, så jag passade på att städa upp och fixa till lite. Och nu kan jag verkligen säga att jag är nöjd med resultatet! Nya projekt kommer upp snart också, men för tillfället duger detta. Så skönt att få det här gjort! Hoppas att denna nya design gör mig lite mer peppad att hålla bloggen och portfolion uppdaterad, för innan har det helt ärligt inte känts lika roligt när det inte ser ut som man vill att det ska göra. Haha, ytlig much? Hursom, nu blir det lite annat jobb så jag kan uppdatera portfolion snart igen.

Och apropå vår så tog jag och Erika första fikan på balkongen i söndags. Hur härligt är inte det!?

balkong1

Share your thoughts