Bring it on 2015

2015 har varit här i hela 13 dagar och jag börjar känna att jag är så taggad på det nya året. Precis i början kände jag mig inte lika pepp. Anledningen är att jag precis hade kommit hem från Edinburgh, och nu stod utan bostad eller jobb, i min gamla hemort som jag inte har bott i på 3,5 år. Men jag har hela tiden försökt att se på det hela som en stor utmaning, och tro på att saker kommer att fixa sig. Och som sagt, 13 dagar in så känns det redan bättre. Är framför allt taggad på att få ut en del av de tankar och idéer jag ha på papper, bli lite mer aktiv här och faktiskt GÖRA något med mitt företag, den här bloggen och, ja – livet. Lite klyschigt, men va sjutton. De vore ju inte en klyscha om det inte var sant. Så, kom igen 2015, jag är redo nu.

kladd

Share your thoughts