Inspiration: Jessica Hische

Den senaste tiden har jag haft väldigt mycket att göra i skolan. Inte så konstigt kanske, eftersom det endast är tre veckor (!!) kvar på min utbildning här i Edinburgh, och allt börjar liksom dra ihop sig. Och när det är så mycket att göra så är det inte så lätt att vara kreativ, dels för att man inte hinner och dels för att all plats i hjärnan tas upp av andra, “viktigare” saker. Men nu idag så har jag äntligen sett ett litet ljus i tunneln, och passade på att sitta och rita lite. Dessutom började jag titta på en massa grejer av Jessica Hische, och det får mig alltid så inspirerad och sugen på att sitta och öva typografi! Hon är ju så sjukt duktig att jag dör lite på insidan..där har vi verkligen en av mina främsta inspirationskällor. Jag menar, titta bara…

keep

tell

write

quoting

Och detta är bara en liten del av allt kul som finns på hennes hemsida! Nu ska jag fortsätta öva, hej så länge!
/Johanna

Share your thoughts